Szalagavató a sarkadi Szakgimnáziumban

admin szo, 02/01/2020 - 00:00
A Gyulai SzC Ady Endre- Bay Zoltán Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában 2019. december 14.-én tartottuk meg Szalagavató ünnepségünket. Különös jelentőséggel bír életünkben ez a nap, hiszen a sarkadi szakképzés újraindítása ehhez az osztályhoz kötődik, két év után ők ez első végzős osztály.
Szeptember óta lázasan készült a 12/A erre a napra, alakultak a táncoló párok, gyakoroltak és készültek a nagy napra. Az utolsó hetekben már kialakult az osztályprodukció és megérkeztek a ballagási kosztümök is. Az utolsó pillanatokban még fejtörést okozott a bevonuló zene kiválasztása. A tanáriban összeülve egyszer csak felcsendült Demjén Ferenc Szabadság vándorai című dala. Végig hallgatva megszületett a javaslat a végzősök felé, ezek Ti vagytok. Már csak a főpróbák következtek, és minden készen állt a nagy napra.
Családias, hangulatos ünnepségen felkerült a szalag  Bujdosóné Nagy Katalin osztályfőnök és a 12 végzős zakójára, majd ezt követően szem nem maradt szárazon a műsor további részében. Az osztály által készített múltat, jelent idéző bemutató vetítése, az osztályműsor és a keringő következett. 
Szülőnek, tanárnak nincs annál nagyobb boldogság, mint látja az igyekvő gyermeket, diákot, hogy mindent megtesz a siker érdekében. Ilyen csoda történt azon az estén és ezt a varázslatot mindenki érezte. Fiatalok, tartson ki ez a lendület és az év végi vizsgákon szintén segítsen Benneteket hozzá a sikerhez!
 
Sebestény Mihályné
tagintézmény- vezető helyettes