Karácsonyi vetélkedő és vacsora

admin p, 12/21/2018 - 08:00

November végén azzal az ötlettel kerestek meg az iskolai Diákönkormányzat tagjai, hogy hagyományteremtő céllal elsőként szeretnének megrendezni egy Karácsonyra hangolódó délutánt, egy közös vacsorával. A kezdeményezésnek természetesen nagyon örültem, a diákok pedig hatalmas lelkesedéssel láttak hozzá a szervezéshez. Nem kis feladat állt előttük, de a cél érdekében maximálisan megmutatták azt, hogy egy közösség építése érdekében mennyi hit és motiváció rejlik bennük.

Mi sem mutatja ezt jobban, hogy néhány nap múlva már a kész programtervezet ott lapult az asztalomon. És eljött a december 19-e, amikor szinte kivétel nélkül, iskolánk összes tanulója részese volt e remek délutánnak. Helyszín az ebédlő volt, ahol kellemes karácsonyi hangulat fogadott mindenkit: halk zene, gyertyafény és beszélgető diákok sora. Igazán meghitt látvány volt.

A program egy vetélkedővel kezdődött, természetesen a szeretet ünnepének jelképében. A csapatoknak változatos feladatokat kellett megoldani: történetet írni, dalokat és filmeket felismerni, rejtvényt megoldani. Mindenki jókedvűen igyekezett az első helyért. Szoros versenyben a 13. informatikusok nyerték meg az első helyezettnek járó tortát.

Ugyanezen a délutánon került sor az előzetesen meghirdetett madáretető készítő verseny eredményhirdetésére is, amelyben a 11.A osztály által készített mű nyerte el a zsűri tetszését. Az ő jutalmuk is egy finom torta volt.

Az izgalmak után következett a finom vacsora elfogyasztása, és az azt követő kötetlen beszélgetés.

A délutánt (kölyök)pezsgős koccintás zárta. J Azt gondolom, hogy egy színvonalas, jó hangulatú rendezvénynek lehettünk részesei. Ezúton köszönjük meg a kezdeményezést a szervezőknek! Jövőre, veletek, ugyanitt!

Molnárné Juhász Annamária

tagintézmény- vezető