Ady-hét 2018

admin cs, 11/29/2018 - 08:11

Iskolánk idén is részt vett a nagy hagyományoknak örvendő Ady-héten. Igaz nem volt végzős osztályunk, de a mi iskolánk is szervezett izgalmas versenyeket. Az egész rendezvénysorozatot a jó hangulat, a vidámság és a küzdőszellem jellemezte. 

 

Az első napon a tizenharmadikos tanulóink rendezték meg a CS 1.6 versenyt. A játék nagy népszerűségének köszönhetően elég sok tanuló nevezett. Kieséses rendszerben valósították meg az összecsapásokat.

 

CS 1.6 Helyezések: 

 1. Nemes Erik
 2. Tóth Attila
 3. Kajtor Arnold

A második napon a második világháborús Call of Duty 2 hadszínterén csaphattak össze a virtuális katonák. Ezt a versenyt a tízedikes diákjaink szervezték. Minden körből az 5 legjobb ment tovább, így a döntőben a top 10 játékos mérhette össze tudását.

COD 2 Helyezések: 

 1. Széplaki Ádám
 2. Klimó Zoltán
 3. Száva László

A harmadik napon rendezték meg a páros csocsó versenyt és az 50 milliós játszmát. Mindkét versenyen jól érezték magukat a diákok.

Csocsó verseny helyezések: 

 1. Zsákai János és Rácz Zoltán
 2. Kajtor Arnold és Győri Nándor
 3. Orodán István és Varga Tamás

 

50 milliós játszma helyezések: 

 1. Bere Kitti, Nagy Bettina és Várdai Ramóna
 2. Huszár Dominik, Puskás Patrik és Tóth Judit

Csütörtökön minden osztályunk képviselte magát az osztályok közötti vetélkedőn, ahol jobbnál jobb és izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat kellett végrehajtani a 8 fős csapatoknak. Nagyon jó hangulat jellemezte az egész napot. Este részt vettünk a megrendezett Ady-bálon, amit minden diák nagyon várt.

 

Tags: